Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

20-05-2024 · PARTICIPACIÓ A LA FINAL TERRITORIAL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA


El passat 14 de maig va tenir lloc la darrera fase del XX Certamen de Lectura en Veu Alta, hi participàvem després de passar les semifinals. En aquesta segona fase, els/les lectors/es escollits/des eren els guanyadors del seu territori.
Vam anar a Barcelona, al CaixaForum. Els/les participants van haver de triar un llibre que els agradés i durant un minut i mig van haver de llegir un fragment .El Gerard Ibáñez (3r ESO), i la Núria Gómez i la Martina Zapata (4t ESO) van escollir una novel·la d'Arturo Padilla de Juan, "Presoners del mar".
En aquesta final territorial escollien de totes les categories els/les millors lectors/es del Barcelonès, del Penedès i del Garraf i, per una altra banda, els/les del Vallès Occidental. L'acte va ser molt emotiu, veure i, sobretot, escoltar nens i nenes de Cicle Mitjà i Superior, alumnat nouvingut i nois i noies d'ESO. El Gerard, la Núria i la Martina van ser els penúltims. Del Vallès Occidental van llegir centres de Sant Cugat del Vallès, de Terrassa i de Rubí, sent aquests últims els escollits.
Ens sentim molt satisfets per la gran oportunitat que hem tingut per haver pogut arribar fins aquí, però, sobretot, orgullosos per la gran feina feta.
Després, malgrat la pluja, vam anar a dinar i voltar una mica per Barcelona abans de tornar en tren cap a Sabadell.

LA NOSTRA ENHORABONA!