Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

22-10-2020 · TALLER DE XARXES SOCIALS


Avui, els alumnes de 4t. d'ESO han fet un taller sobre xarxes socials. Plataforma per la Llengua l'ofereix per tal de fomentar el català entre els joves. Actualment, a ningú se li escapa que Internet és l'univers on tot succeeix i la informació corre sense parar i tot es comenta.
El taller l'ha fet el comunicador i ambientòleg Joan Grivé, però és conegut per ser un popular blogger i instagramer (amb el sobrenom de Sir Joan) i copresentador del programa AdolescentsiCat. La primera part del taller ha consistit en explicar la importància de les xarxes socials, els diferents tipus, finalitats, etc., tot això acompanyat amb vídeos del mateix Grivé perquè quedés més clar i per demostrar que l'ús de xarxes permet fer infinitat d'activitats i que nosaltres som els creadors i els responsables del que fem i que, amb elles, es poden fer coses molt interessants que poden ajudar i, evidentment, si en fem un mal ús, aquestes se'ns poden girar en contra. La segona part ha consistit en una activitat més pràctica, els nois i noies han sortit al pati i, en petits grups, han creat el seu vídeo orientats pels dinamitzadors i, un cop editat, aquest s'ha vist a classe i s'han comentat els aspectes més destacables de la part teòrica.
Aquest taller ha agradat molt perquè d'una manera divertida i planera s'ha treballat molt bé tot aquest nou món que són les xarxes socials i s'ha portat a terme amb una actitud molt participativa per part dels nois i noies de 4t.

Anar a fotos