Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

19-06-2020 · CLASSE DELS SALTAMARTINS


Ja acabem el curs i als Saltamartins ens agradaria compartir amb tots vosaltres aquelles vivències que hem tingut al llarg de tots aquests dies de confinament.
Han estat molts dies a casa, dies intensos que hem pogut fer moltes coses. Estar més estona amb la nostra família, i gaudir de molts moments junts. Temps en el qual hem pogut fer una mica de tot: jugar, llegir, escriure, col·laborar en les tasques de casa...
Quan ja hem pogut sortir a passejar, hem gaudit de l’entorn que envolta casa nostra. Alguns hem anat al bosc, hem olorat la natura, hem vist flors de molts colors, hem vist papallones, formigues, hem gaudit d’estar en un entorn el qual feia temps que no visitàvem i per això ens hem emocionat i hem experimentat un munt de sensacions.
Durant aquest temps a alguns Saltamartins ens han caigut dents i ens ha visitat el “Ratoncito Pérez”, “ la fada de les dents” i “els angelets”. Alguns hem celebrat el nostre aniversari.
A casa hem continuat ajudant els pares fent de cuiners i cuineres, ens han sortit uns plats per a llepar-s’hi els dits.
Els pares també ens han ajudat a nosaltres, a escriure el nostre diari de notícies sobre coses que ens han passat o coses que hem vist i ens ha cridat l’atenció. Hem compartit jocs i experiments, i hem fet dibuixos increïbles.
Ens hem convertit en exploradors de contes, descobrint cada dia noves aventures mitjançant la lectura.
Hem mesurat objectes que tenim a casa, hem jugat a comprar i vendre, i hem resolt problemes matemàtics.
Ah! I no us volíem deixar d’explicar les nostres trobades per la pantalla , amb les quals hem pogut veure’ns i parlar amb els nostres companys i companyes. Ha estat molt emocionant!!
I entre dibuixos, cançons, jocs, experiments , videotrucades i rialles compartides hem acabat el curs i malgrat la distància hem continuat formant part d’aquesta petita gran família dels Saltamartins.

Bon estiu!!

Els saltamartins