Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


01-12-2014 · sortida CRARC

El passat 13 de novembre els alumnes de cinquè i sisè de primària vam anar al Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya, el CRARC, per poder veure i aprendre moltes coses sobre els rèptils i els amfibis de Catalunya i d’altres països que han estat recuperats per la policia en vendes i tinences il•legals en aquesta comunitat autònoma... Vam anar amb autocar al poble de Masquefa on vam esmorzar en un parc a prop del Centre.
Quan vam entrar al centre, el primer que vam veure va ser una tortuga i ja ens van donar un dossier amb explicacions i activitats per a fer. Vam asseure’ns i vam començar el taller amb la companyia d’un llangardaix, una serp i un dragonet.
Al finalitzar el taller vam començar la visita al recinte exterior on vam veure unes 200 tortugues americanes, serps, tortugues africanes (de més de 60 quilograms!!!), caimans, tortugues carnívores i agressives...
A continuació, ens van portar a veure els terraris d’interior on hi havia molts altres rèptils. També ens van passar un audiovisual que ens explicava l’evolució dels rèptils des de la prehistòria i moltes altres coses força interessants; vam tocar closques de tortuga africana, pell de serp...
Per acabar l’excursió vam anar a un parc a dinar amb els mestres on també vam poder jugar força estona. Una sortida inoblidable!!
Daniel Rivera Varela (6è. de primària)

15-05-2014 · ELS COSSOS GEOMÈTRICS

Els alumnes del Cicle Superior de primària estem treballant els cossos geomètrics. A partir del desenvolupament pla d’alguns políedres els decorem i els construïm a classe de matemàtiques.


Cliqueu per veure el document

( )