Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

27-01-2017 · CLOENDA XESI


Els alumnes de 4t d’ESO hem anat al Centre Cívic de Can Rull per assistir a l’acte de cloenda de la Xarxa Educativa Solidària Intercultural (XESI) d’aquest curs.
Enguany el repte ha consistit en recollir diners per dotar d’instruments musicals a una escola de Guatemala. La música és important per a la integració dels infants i per a la seva formació.
S’han aconseguit 800 € en les diferents activitats que s’han portat a terme al llarg del primer trimestre. Els diners els ha recollit el director de l’ONG Vida i Pau.
Ens han donat un diploma als qui hem participat directament en el projecte: el Dylan Aristizábal, l’Anna Pastor, el Mario Ruiz, la Laia Sans, el Carlos Sobrino i l’Ainhoa Tienda.
Ens fa il·lusió compartir un escrit on exposem el que ha suposat per a nosaltres participar en aquests dos cursos (3r/4t d’ESO) a la XESI:
“Participar a la XESI ens ha servit per conèixer els valors de la vida com la responsabilitat, la solidaritat, el respecte, l’empatia i, sobretot, ens ha estat útil per saber d’altres realitats, cultures i costums diferents als nostres. Ens hem adonat que fent un petit esforç aconseguim ajudar a molta gent. Hem donat, però també hem rebut!”

Dylan, Anna, Mario, Laia, Carlos i Ainhoa