Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

28-05-2020 · LES ABELLES PRACTIQUEM L’ESCRIPTURA, LA SIMETRÍA, EXPERIMENTEM.....


Aquesta setmana, les Abelles, hem exercitat l’escriptura confeccionant uns rètols, bé amb paper, amb cartró o amb cartolina i hem escrit el nom de cada estança de la nostra casa. Després els hem decorat i penjat al lloc corresponent. Que bonic veure rètols escrits per nosaltres!!
També hem explorat la simetria!! Primer, jugant amb diferents materials que tenim per casa: pals de polo, gots de plàstic de colors, peces de construcció, peces geomètriques, agulles d’estendre la roba de colors. Què hem fet? ... Hem traçat una línia al terra o a la taula amb cinta aïllant, amb una corda... i hem jugat a col·locar un objecte a una banda de la línia i el mateix objecte i en la mateixa posició a l’altra banda de la línia. Ens ha sortit una figura simètrica!! Un cop hem jugat una estona, hem dibuixat la part que falta a una abella, a una marieta o a un arbre.
El que ens agrada molt és l’experimentació, Aquesta setmana hem creat camins de sucre i de colors!! Com??...En un plat o safata planera, hem col·locat una sèrie de xocolatines com lacasitos o M&M’S, intercalant colors i tonalitats. A continuació hem abocat aigua calenta en un plat o safata fins crear una fina capa de líquid... I voleu veure el què ha passat??

Anar a videos i fotos