Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

15-05-2020 · LES ABELLES ENS DIVERTIM MOLT!!!


Les propostes d’aquesta setmana de la classe de les Abelles, han estat d’allò més divertides. Voleu saber a què hem jugat?
Primer de tot, un follet trapella, ens ha barrejat totes les lletres d’unes paraules . Però nosaltres, que som molt eixerides, amb unes lletres mòbils i mirant el dibuix, les hem tornat a endreçar. Un cop endreçades, ja les hem pogut escriure al seu lloc!!!
També hem fet sumes!! Sí, sí, les abelles ja comencem a sumar i ho hem fet jugant al bingo amb dos daus!!! Ens hem fabricat uns cartrons fins al número 12. Per torns hem llençat els dos daus, així hem practicat la suma comptant els puntets dels dos daus, i hem anat tapant els números que sortien. Guanya el primer jugador que tapa tots els números.
Hem muntat històries. Amb joguines que tenim per casa, hem pensat una mica de guió i un decorat i... ens hem inventat històries posant veu als personatges.
I per acabar, uau!! Hem fet explotar un volcà!!! Amb l’ajuda d’un embut hem ficat tres cullerades de bicarbonat sòdic dins d’una ampolla. A continuació, hem agafat un got i l’hem omplert amb vinagre les tres quartes parts i l’hem acabat d’omplir amb sabó líquid fins a dalt. No ens hem oblidat d’afegir unes gotes de colorant vermell perquè la lava sigui ben vermella. Ho hem remenat tot bé i amb l’ajuda de l’embut, hem introduït la barreja dins de l’ampolla, hem retirat l’embut i.....uauu!!! la lava ha començat a sortir!! Ha estat genial!!

Anar a fotos