Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

El principal objectiu és el contribuir en la millora de l’ensenyament que reben els alumnes del Col·legi Servator: els vostres fills i filles.
L’AMPA administra i gestiona els recursos econòmics que recull de les aportacions dels associats i intenta oferir, en tot moment, el millor ventall de serveis i avantatges més adients a les necessitats del col·lectiu. Tots els pares i les mares dels alumnes de l’escola teniu dret a participar-hi.
La junta es reuneix regularment per atendre les propostes rebudes i planificar les activitats programades. Els dies i les hores de reunió estan exposats en els taulers d’anuncis de l’escola.
L’AMPA col·labora molt activament en les activitats extraescolars i també en la realització d’altres activitats escolars (festes, concursos, berenars…)

Tots els membres de l’AMPA volem donar-vos la benvinguda a aquest nou curs 2013-2014. Desitgem que aquest any, amb la vostra ajuda, puguem fer gaudir als nostres fills de les festes i activitats, tal com la castanyada, l’ambaixador, carnestoltes, tallers, festa de fi de curs, etc.
Recordar-vos que l’AMPA som tots i que qualsevol iniciativa o ajuda serà molt ben rebuda. Ja sabeu que podeu exposar els vostres suggeriments tant en les reunions que es faran mensualment com a la reunió general que es farà el mes d’ octubre, on podreu conèixer amb més detall totes les activitats i festes previstes per al curs 2013-2014.
Rebeu una cordial salutació,
AMPA
e-mail: ampaservator@gmail.com

Ampa