Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

27-05-2016 · Semifinals Certamen de Lectura en Veu Alta i Concurs “Ficcions


El passat 11 de maig el Mario Gemar i la Carla Roldán (suplent) de 3r. d’ESO i la Mariví Enríquez i l’Ely Palomo de 4t. d’ESO van anar a una de les set semifinals del Certamen de Lectura en Veu Alta que va tenir lloc a CaixaForum, a Barcelona.
Van llegir nens i nenes de Cicle Mitjà i Superior de primària, nois i noies que no fa més de dos anys que viuen al nostre país i, finalment, nois i noies d’ESO. A Mario, Mariví i Ely els va tocar llegir els penúltims un fragment de la novel·la L’evolució de la Calpurnia Tate de Jacqueline Kelly. Ho van fer fantàsticament bé, van llegir i interpretar els personatges amb una dicció i entonació molt correctes i la interpretació la van fer amb una serenor increïble. No van ser escollits com els millors, però, de veritat, veure’ls va ser un plaer, però escoltar-los va ser encara millor. El nivell lector va ser extraordinari i compartir-ho amb ells, va ser una experiència inoblidable.
Un altre alumne de 3r. d’ESO, l’Ivan Tubella, va anar el passat 19 de maig a Barcelona, concretament a l’Espai Jove La Fontana de Gràcia, a recollir un premi per haver quedat finalista en el Concurs “Ficcions”. Ivan va escollir un dels cinc fragments de cinc novel·les i va fer tres capítols que si els voleu llegir ho podeu fent clicant a www.ficcions.cat i amb el sobrenom de Kawaï potatoe, ho podreu fer.

Cliqueu per veure el video

Moltes felicitats a tots plegats pel vostre gran interès i esforç!!!