Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

10-02-2015 · EL CARNESTOLTES JA ÉS AQUÍ!!


Ja ha arribat a l’escola la setmana més esperada, sobretot pels nens i les nenes: la festa de Carnestoltes i l’hem iniciada amb una gran rebuda, l’arribada del rei Carnestoltes!! Sabíem que el dia era avui, però el que no sabíem era com vindria transformat ja que sempre ens sorprèn. Així que per sortir del dubte, ens hem engalanat posant-nos molt macos i maques amb un barret al cap i hem acudit a la seva cita al pati. No s’ha fet esperar i a l’hora en punt s’ha presentat. Aquest any ha vingut de rei!! del que és, el rei de l’alegria, la disbauxa i la transformació.
Des de la finestra ens ha llegit un pregó que ens convida a tots i a totes a la festa, una festa que és per a tothom igual, siguem de la raça que siguem o de la creença que tinguem. També ens ha dit el més divertit, les consignes que hem de complir: el dimecres, un jersei gros si un gegant volem semblar, el dijous el que vulguem, amb allò que més gràcia fem i el divendres al matí, cuiners serem si un davantal ens posem.
I per alegrar-nos una mica més, ens ha regalat una estona de música amb molt de ritme i hauríeu de veure com hem ballat!! Ha estat una estona molt divertida!! El Carnestoltes ja és aquí! Hem començat amb molta alegria, ara només ens queda continuar gaudint d’aquesta festa perquè per carnaval, tot s’hi val!!

Bon Carnestoltes a tothom!!!