Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

15-12-2020 · TALLERS DE CONTES ESO


Com que aquest curs els padrins d'ESO: 2n d'ESO fa de padrí dels nens i nenes d'EI - 3 anys; 3r d'ESO d'EI - 4 anys i 4t d'ESO d'EI - 5 anys no es poden veure com es feia en cursos anteriors, els han preparat, en grups, un conte il·lustrat, alguns se n'han inventat un, altres han partit d'un original i, d'altres, han canviat la versió, però tots tenen un missatge i en ordinador o a mà han dibuixat, pintat i escrit les seves històries.
Els alumnes de 2n han fet sis contes: "El gos", "La tortuga Carmen", "La Caputxeta i el llop", "L'aneguet lleig", "Els tres porquets" i "Els petits astronautes". Els alumnes de 3r han fet 9 contes: "La història de la Marta", "L'origen d'en Doraemon", "Els tres porquets", "Aladí", "El patufet", "El flautista d'Hamelín", "L'ànec lleig", "Doraemon i la porta màgica" i "Lazy town".
I els de 4t fan fet 7 contes: "Pocoyó i la gran aventura", "El lleó i els tres bous", "Ben i Holly", "El misteri saludable", "Makka Pakka", "El gat amb botes" i "La mascareta". Els contes han quedat molt bé i s'han avaluat tant a Plàstica com a Lectura. És la primera vegada que es fa aquesta activitat i el resultat ha estat un èxit. Esperem que els fillols i filloles d'Infantil gaudeixen d'allò més amb ells.