Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

18-06-2020 · LES ABELLES ENS ACOMIADEM AMB CONTES, ESPERIMENTACIONS I RECEPTES DE GELATS...


Aquesta és la darrera setmana que les Abelles us expliquem les nostres activitats perquè, ja arriben les vacances d’estiu!!!
Com totes les setmanes, hem gaudit fent activitats ben diferents . Aquesta, hem recordat les parts del nostre cos mirant-nos en un mirall. Ens havíem de fixar molt bé en tots els detalls perquè, després ens havíem de dibuixar tal i com ens hem vist.
Com totes les setmanes hem tingut un conte: ”El molinet de sal”... A part de gaudir del conte, aquest cop venia amb una activitat espectacular!! Vosaltres sabeu de quin color és la sal, oi? doncs nosaltres l’hem tenyit de colors i hem omplert uns pots de vidre que han quedat súper macos!!
Hem experimentat amb cilindres. A partir de la Torre Westhafen, un edifici de forma cilíndrica situada a Frankfurt, hem construït les nostres pròpies construccions amb diferent material que tenien per casa.
I per finalitzar, aprofitant que ja arriba l’estiu, ens hem començat a refrescar elaborant els nostres propis gelats. Podien ser de xocolata o de maduixa. Qualsevol de tots dos, estaven boníssims!!!
I ara sí, ara arriba el final i toca acomiadar-nos !! Tots i totes us desitgem que gaudiu moltíssim de l’estiu, ens ho hem guanyat!!! Fins al seteeembre!!!
BON ESTIU!!!

Anar fotos