Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

09-06-2020 · LLEGIM CARTELLS, CONSTRUIM MANDALES, JUGUEM AMB LES MATEMÀTIQUES, DIFERENCIEM SONS AMB EL MEMORI AUDITIU , PINTEM AMB GEL.......


Aquesta setmana, les nostres sortides han tingut un doble objectiu. D’una banda , a més a més de gaudir de la sortida, el de trobar rètols i cartells. Els hem fotografiat i un cop a casa, els hem intentat llegir. D’altra banda hem sortit a la placeta o al bosc per recollir elements naturals com pedretes, pals, fulles, flors....i poder compondre el nostre propi mandala.
També hem jugat amb el nostre memori auditiu particular. Ens ho hem confeccionat nosaltres mateixos a partir d’uns gots de iogurts i petits elements de diferents materials: llegums, clips, monedes petites, abalorios.... Ah! i hem tapat els gots amb uns globus. Hem hagut d’aguditzar molt l’orella pe trobar quins sonaven igual!!!
Hem continuat jugant amb les operacions de la suma i de la resta, amb súper zings, amb clips...que divertit és fer-ho jugant!!!
I el més espectacular, hem pintat amb gel!! Sí, sí!! diluint colorant alimentari en aigua i ficant-ho en glaçoneres al congelador. Ah!! I a mig congelar, li hem posat un palet per facilitar la manipulació.

Anar fotos