Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

06-05-2020 · APRENEM JUGANT


Aquesta setmana, la classe de les Abelles, recordarem una tipologia textual: la llista. Poc abans de marxar de confinament, a la classe, ens vam iniciar en el reconeixement d’aquest tipus de textos. Vam fer molts models...doncs, aquesta setmana, des de casa farem la llista de la compra. Ens hem de recordar de la seva estructura: escriurem les paraules una sota de l’altra i podem posar un guionet al davant.
També farem jocs d’orientació espacial . El joc consisteix en que en una ouera els pares ens posaran unes fitxes a la part de dalt de la ouera i nosaltres haurem de reproduir-ho igual a sota.
Farem jocs de relació entre quantitat i pes d’un líquid. El joc consisteix en que amb els ulls tapats haurem d’ordenar unes ampolles de més quantitat a menys i de més a menys.
I una cosa que ens agrada molt : farem art!! Si, si, aprofitarem material de rebuig que tinguem per casa: les peles i llavors de fruites, les fulles de verdures, closques d’ou, restes de fruits secs, etc... la intenció és que aquests productes els convertim en art.

Anar a fotos