Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

04-02-2020 · TARDA JOVE – 10 / 12 / 2019


El dimarts 10 de desembre els alumnes de 3r d’ESO vam anar al CAP II Sant Fèlix a conèixer el servei que s’hi ofereix anomenat “Tarda Jove”. Es tracta d’un espai confidencial per a nois i noies integrat en el Programa d’atenció a la Dona i en aquest servei uns professionals donen informació i orientació en temes de sexualitat i contracepció i atenen a les persones que s’hi adrecen de manera individual, per parelles o en grup. L’horari d’atenció és tots els dimarts a la tarda, a la 4a planta.
Nosaltres vam anar fins a la 6a planta i quan vam arribar, ens va rebre una professional de la sanitat que és qui ens va fer el taller i qui ens va explicar què era el servei Tarda Jove. Seguidament, ens vam posar en cercle i vam anar treien de dins d’una capsa unes targes on hi havia anotades unes paraules que tenien a veure amb la sexualitat i l’afectivitat. A terra hi havia un triangle i havíem de dir si consideràvem que la paraula en qüestió era positiva, en aquest cas es posava dins, o negativa, i en aquest cas es posava fora del triangle. Aquesta activitat va donar peu a reflexions i es van aclarir molts dubtes.
L’activitat va ser molt interessant i va ser un bon complement al taller que uns dies abans es va fer a l’escola (“Relacions sexuals sense risc”). Un cop finalitzada l’activitat la monitora ens va felicitar pel bon comportament i per la participació activa que vàrem tenir.