Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


20-06-2018 · TALLER DE CONTES 3r. d'ESO

Avui el grup format per l'Alejandro, el Marck, l'Àlex i el Xavi han explicat una aventura d'"Els barrufets", després, la Nerea i la Lucía Ch han necessitat l'ajuda de quatre nens d'EI-4anys per explicar "L'aneguet lleig", història que han conegut de seguida perquè l'han treballada a classe i han vist com l'aneguet lleig s'ha acabat transformant en un bell cigne; a continuació, el grup format per la Lucía P, la Gisela, el Joel, l'Iván i el David els han explicat "La sireneta" i, per acabar, l'Ernie els han explicat una història del ràpid "Llamp Mcqueen". Avui ha estat l'últim dia i ens hem acomiadat de tots ells fins el curs vinent.

06-06-2018 · TALLER DE CONTES 3r. d'ESO:

Avui dos grups han explicat un parell de contes als fillols i filloles d'EI-4anys. Primer, el grup format per l'Amina, la Yoselin, la Laura, la Marta, l'Èrika, el Javi i el Manel els han explicat "L'excursió de Mickey", els nens i nenes han hagut d'estar molt atents perquè per tal d'ajudar en Mickey han hagut de contestar unes preguntes i, per últim, el grup format pel Luciano, l'Aina, l'Oriol, el Marc M i el Raúl han explicat "Winnie the Pooh buscant la mel" i els nens i nenes han hagut d'ajudar a tots els personatges del conte a buscar un potet de mel.I hem pogut compartir una estona de lectura i veure com van millorant.

20-04-2018 · TALLER DE CONTES de 3r. d'ESO:

Divendres, aprofitant que s'acosta la diada de Sant Jordi, el grup format pel Pau, el Dani, el Nico, el Mayckel, el Mario P i el Marc J van explicar la llegenda del nostre heroi a tots els nens i nenes d'Educació Infantil. Vam pujar tots al pati i no només vam poder veure la seva representació, sinó també la treballada escenografia feta per ells mateixos: castell, cases i, fins i tot, una cova on s'amagava el drac... Com podeu veure a les imatges, tant petits com grans vam gaudir d'allò més. Se'ls ha de felicitar perquè va encantar a tothom i, per acabar, els nens i nenes d'Infantil van cantar-nos les cançons que s'estan preparant per dilluns. Moltes gràcies per fer-nos partícips de la vostra creació!!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 )