Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


06-05-2015 · Crèdit de Síntesi 3r. d’ESO

El passat dimecres 29 d’abril la classe de 3r. d’ESO va anar a Granera (Cal Taulís) per tal de fer l’estada del Crèdit de Síntesi. Aquest curs el tema gira entorn l’època medieval. El primer dia ens vam dividir en dos grups: un va anar a muntar a cavall i l’altre, anava al rocòdrom. L’experiència va ser inmillorable i vam disfrutar de valent durant les més de tres hores que van durar les activitats. Després, vam anar a Cal Taulís i, a la tarda, vam estar fent diversos tallers: construir un castell, tir amb arc, ball de bastons... Clar que no van faltar els partits de futbol, bàsquet, ping-pong, futbolí i el mític joc de nit. I, l’endemà, després d’esmorzar, aprofitant el bon dia que feia, vam munyir la Tina i vam fer trekking fins a Sant Llorenç Savall on vam dinar i després de jugar va arribar el moment que cap de nosaltres esperava, la tornada a casa. Que ràpid passa el temps quan gaudeixes de cada instant!!!l

Mes fotos a galeria

29-04-2015 · Visit to the Water Tower

Last week, on Wednesday, the class of 3rd ESO went to the Water Tower.
First, Marina (the instructor) explained the history of the Water Tower in English. It was really easy to understand because she made a lot of gestures. Later we went up the stairs to the top of the tower. While we were going up, some of us started to feel a bit dizzy because we were very high. On the way, we came across a dead pigeon; it was so creepy!
When we arrived at the top we saw a very panoramic view of Sabadell and we took pictures of it. The visit was interesting.
(written by Josep Duran and Noelia Bayona)

23-12-2014 · UN AMIC INVISIBLE DIFERENT.

Aquest any els alumnes de 3r d'ESO han decidit fer un amic invisible diferent. Hem decidit destinar els diners de l'amic invisible per comprar joguines i participar en la campanya de "La joguina solidària" que cada any dur a terme la Creu Roja.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 )