Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


26-04-2016 · VISIT TO THE WATER TOWER

On Monday the students of 3r ESO went walking to the Water Tower. When we arrived there was a guide. She told us the history of the water. She said that the tower was used to store the water of the river Ripoll to bring it everywhere: to the factories, the washing places and fountains. After that, we climbed up the stairs to the first floor. Some students stayed there because they were scared of the heights. We continued climbing up to the next floor. There, more students stayed because there was a dead pigeon. Finally, we arrived at the top. We took some pictures and we saw the views of the city.
(written by Mario and Adrià)

18-03-2016 · ‘AIXÒ ÉS RITME’

Els alumnes de 3r ESO hem participat al taller ‘AIXÒ ÉS RITME’ a l‘Estruch, els ballarins i coreògrafs Toni Jodar i Montse Colomé, han dirigit la sessió aconseguint que els alumnes del nostre centre ens impliquessin, participarem, ballarem i ens ho passarem molt bé amb les diferents activitats proposades. El tema triat per desenvolupar el taller és la introducció de la dansa jazz a Catalunya, encara que hem fent un tast de diferents estils de dansa i hem acabat amb una actuació massiva i molt divertida en la que els artistes hem sigut nosaltres, la coreografía ha estat basada en la pel-lícula que ha inspirat el taller FAMA. A ballar!!!!!

21-12-2015 · AMIC INVISIBLE SOLIDARI – 21 / 12 / 2015

Aquest curs, els alumnes d’ESO hem decidit participar en l’Amic invisible solidari i, és per això, que qui ho ha volgut ha fet una aportació per tal de recaptar diners per comprar joguines pels infants que no en poden tenir en aquestes dates perquè la situació que viuen les seves famílies és precària.
Alguns alumnes de 3r d’ESO: l’Alexander García, el Mario Gemar, la Marina Parra i la Carla Roldán, hem acompanyat la tutora a comprar joguines i després les hem portat a la seu de la Creu Roja de Sabadell que ens ho ha agraït molt.
En aquestes dates tan assenyalades és important pensar en els altres i ser solidaris, tot i que no hem d’oblidar que la solidaritat l’hem de practicar durant tot l’any.
Moltíssimes gràcies a tots aquells que hi heu participat perquè heu ajudat que molts nens i nenes tinguin unes festes més alegres!!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 )