Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


11-11-2016 · APADRINAMENT 3r. ESO - INFANTIL 4 ANYS

Avui, els alumnes de 3r. d'ESO hem conegut als nostres fillols d'Infantil 4 anys. Hi hem anat a primera hora del matí, i un cop la tutora ens ha dit quin/a nen/a apadrinarem no hem dubtat ni un sol instant i ens hem posat al seu costat; a continuació, la tutora ens ha donat jocs i uns quants ens hem quedat a l'aula i els altres hem anat a fora i hem jugat plegats... Ens ho hem passat molt bé, ens hem adonat que són molt hàbils i no els hem hagut d'ajudar gaire... Ens han quedat ganes de tornar a repetir l'experiència!

06-06-2016 · IV CENTENARIO DE LA MUERTE DE MIGUEL DE CERVANTES (1616-2016)

Con motivo del cuatrocientos aniversario de la muerte de Miguel de Cervantes, los alumnos de 3º ESO han trabajado distintos aspectos de este ilustre autor, así como de su célebre novela El Quijote. Los murales están expuestos en la entrada del colegio.

06-05-2016 · ACTE DE CLOENDA DEL PROJECTE XESI – 3R ESO

Avui els alumnes de 3r d’ESO hem anat al Casal Pere Quart per assistir a l’acte de cloenda del projecte XESI al qual hem participat aquest curs. Gràcies a aquesta iniciativa s’ha aconseguit recaptar diners per a l’escolarització de molts nens que treballen a Bangladesh per ajudar les seves famílies, i que veuen molts dels seus drets vulnerats.
L’acte ha estat molt emotiu, sobretot quan ens han passat un vídeo en el que alguns nens i nenes de Bangladesh agraïen la nostra col·laboració en el projecte.
Al final de l’acte, ens han fet entrega d’uns diplomes acreditatius de la nostra participació en aquest gran repte, i també s’ha lliurat a la persona representant de l’organització EDUCO un xec per valor de més de 1.100€, diners que s’han aconseguit a través de les diferents activitats que han dut a terme els instituts i col·legis que hi han participat, entre ells nosaltres.
Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!!!


Anar al web de ràdio Sabadell

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 )