Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


25-05-2016 · Convis 6è

Més fotos a galeria

04-02-2015 · geometria sisè

A la classe de sisè hem començat a treballar la geometria. L’any passat, a cinquè, vam introduir el tema i ara hi estem aprofundint. Per entendre-ho millor i aprendre-ho bé, hem fet uns esquemes a la paret de la classe on reflectim la classificació dels triangles i dels quadrilàters. Les línies d’unió les hem fet amb fil de llana que ha portat la Nerea. Tots hem col·laborat en l’elaboració de les etiquetes, però el Mario i l’Israel s’ho han "currat" molt a l’hora d’enganxar-ho a la paret. Ens ha quedat d’allò més bé i, sobretot... entenedor!!

30-09-2014 · EL MÓN DE LES CÈL.LULES

En aquest començament de curs a 6è, a l’assignatura de medi natural, estem treballant la cèl.lula i, per tal de poder-la estudiar i entendre millor, l’hem dibuixada amb tots els seus detalls. Hem fet la cèl•lula eucariota vegetal i animal. Hem dibuixat la membrana, el citoplasma i, fins i tot, tots els orgànuls cel•lulars (l’aparell de Golgi, els mitocondris, els vacúols...).
Relacionat amb les cèl•lules, el professor Xavi Palà ens va portar a classe un microscopi de veritat i ens està ensenyant les seves parts i com funciona. Properament hem quedat en portar tots els microscopis que tenim els alumnes a casa i farem una sessió d’observació. Estem impacients!!
Lucía Ch. i Nerea C.
(6è de primària)

( )