Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


21-03-2014 · US DIRÉ UN SECRET MOLT FI... LA PRIMAVERA JA ÉS AQUÍ!!!

Cantant aquesta cançó, els nens i nenes de la classe dels saltamartins hem donat la benvinguda a la primavera. Aquí us deixem la lletra de Núria Albó.
Et diré un secret molt fi,
la Primavera ja és aquí!
ha cantat una cançó
i ha florit el teu balcó.
Fuig hivern, vés a dormir
la Primavera és aquí!
vés al teu palau de glaç
que ja som al mes de març.

També hem pintat una flor, però no una flor qualsevol sinó que l’hem pintada amb els colors freds i amb els colors càlids. La mestra ens ha donat una flor dividida amb molts trossets. Al principi costava una mica distingir on era la flor, però de mica en mica ha anat sortint, perquè en els pètals hem fet servir els colors amb què podem pintar la terra: marrons, taronges grocs i vermells que són els colors càlids. El nucli de la flor i el fons els hem pintat de colors que podem pintar l’aigua: els blaus, verds, liles i morats que són els colors freds. Ara les retallarem i les enganxarem en un full verd , el color que omple els camps i els prats a la primavera.

18-03-2014 · TAURONS!!!

Els saltamartins continuem amb el projecte dels animals del món i els seus hàbitats!
Si ens ho vam passar molt bé amb els micos i les mones, amb els taurons no ha estat menys. Ha estat molt interessant ja que hem après moltes coses i ens n’hem adonat d’altres. Uns animals que per la seva aparença i la mala fama que han creat les pel•lícules, semblen molt agressius per a les persones. Però ens hem adonat que no ho són, sempre i quan no se’ls molesti, clar! Fins i tot podríem dir que és al revés, ja que som les persones que estem aconseguint que aquest animal estigui en perill d’extinció per la comercialització de les seves aletes, de la seva pell i de les seves dents entre d’altres coses. Nosaltres a la classe ens volem quedar amb la idea que són uns animals molt importants per mantenir l’equilibri ecològic del mar i que per aquest motiu, han de viure molts anys.
A través de llibres que hem portat de casa, documentals que hem mirat i molta informació que hem tret de la Viquipèdia, hem après moltes coses d’aquests animals, però volíem tenir el nostre propi llibre dels taurons. Així és que per parelles, hem anat dient el que més ens ha cridat l’atenció d’aquest animal i la senyoreta ens ho ha apuntat en un paper. Després hem buscat fotografies que tinguessin relació amb el text. A continuació, ens hem posat a treballar de valent i entre els dos hem fet una pàgina del llibre, primer escrivint el text i després fent el dibuix.
I... aquest ha estat el resultat! Esperem que us agradi! Nosaltres ara el portarem a casa per poder llegir-lo amb els nostres pares i mares.

Clica per veure el llibre

01-03-2014 · ULLERES-COTXE

El projecte dels invents encara continuarà al llarg del curs, però per tenir un record dels invents en el Carnestoltes, els nens i nenes d’Educació Infantil, a la classe, hem creat un en concret, unes ulleres-cotxe. Es poden utilitzar tant per jugar com d’ulleres. Cadascú ha pintat el seu amb els colors que més li agraden, hem punxat la part dels ulls i li hem posat una goma al darrere per subjectar-les millor. Ben fàcil i així d’elegants. Mireu què boniques han quedat!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )