Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


29-05-2014 · Fent Feina!

Els saltamartins estem treballant un nou projecte, Fent Feina!
Es tracta de conèixer de més a prop oficis i ocupacions propers a nosaltres. I què més a prop que els oficis dels nostres pares i mares. És per això que volíem conèixer l’ofici del pare, de la mare, dels avis... Per això hem demanat la seva col•laboració i els hem preguntat què fan mentre nosaltres estem a l’escola. Ens ho han explicat i ho han escrit en un full. També ens han donat algunes fotos de la feina que fan perquè les puguem compartir amb els nostres companys i companyes.
Al llarg d’aquestes setmanes hem comentat les activitats laborals de la nostra família, les eines o utensilis que fan servir per portar a la pràctica la seva feina, el vestuari especial que utilitzen, si és el cas... Hem fet una llista de tots els oficis i ens hem adonat que n’ hi ha moltíssims i de ben diferents.
I jo, què seré quan sigui gran?

28-05-2014 · CONTES DE TERRA I ARENA

Aquesta tarda ha estat diferent perquè els nens d’Educació Infantil hem anat al teatre sense haver de sortir de l’escola. I és que la companyia de teatre “Engruna”, de la mà de la Ruth, ha vingut a la nostra escola per representar una obra de teatre molt bonica titulada “CONTES DE TERRA I ARENA”.
Utilitzant la tècnica de teatre de titelles i manipulant molts objectes, la Ruth ens ha transportat a un món màgic i ens ha fet viatjar pels deserts més llunyans de diferents continents per descobrir tres fantàstiques històries: imaginar com es va construir el nostre planeta amb els quatre elements de la natura com és el foc, la terra, el vent i la pluja. O com gràcies a l’esforç i a la col•laboració d’un bou, un pagès i un ocell, es pot treballar un gran camp i obtenir el seu fruit. O com quan desitges aconseguir una cosa, pots arribar a fer coses que semblen impossibles com travessar muntanyes, deserts i molts perills pel camí i aconseguir el repte.
Volem agrair a la Ruth la seva feina tan bonica que li permet portar a les escoles moments tan agradables com el que ens ha fet viure aquesta tarda.

25-05-2014 · A la classe de les abelles continuem treballant els mitjans de transport.

Entre tots ens hem inventat endevinalles dels diferents vehicles treballats. A veure si endevineu aquesta:
“És una aeronau. Té un cos, on a la part frontal hi ha una cabina i a la part restant del cos hi viatgen els passatgers. Té unes ales que la permeten mantenir a l’aire i una cua a la part del darrera. Per l'ús a què es destina pot ser de passatgers, de càrrega, militars, d'acrobàcia, apagafocs, etc. Pot tenir motors situats al cos de les ales o anar sense motor i aleshores es diu planador.”
També n’hem confegit de paper i els hem fet enlairar al pati.
Aquí en teniu una mostra.

( )